Knasende sprø skorpe på luftig focaccia, bedre kan det ikke bli. -). 1 stor focaccia. Stekeovn 60 minutter fra kald ovn 175 grader + 10 minutter 190 grader
Når man baker surdeigsbakst er det alfa omega at man har en god surdeigsstarter. Derfor får du her en oversikt over hvordan man steller en starter slik at den er så potent og aktiv som mulig
Pannekaker med cottage cheese. Loong time no see. Grunnet noe problemer med opplasting av bilder og eksamenslesing er det dessverre en stund siden forrige innlegg
Det er viktig med et mettende og godt brød til frokosten eller nistepakken, et sunt og næringsrikt brød med grovt mel som holder deg mett utover en lang arbeidsdag eller gjennom skoledagen
Dersom du treng litt inspirasjon, tar denne filmsnutten frå gode, gamle skulefjernsynet til NRK frå Jølster i Sunnfjord deg tilbake til flatbrødbakst på gamlemåten, med ei historisk innføring av mathistorikar Astri Riddervold
Jeg eg veldig glad i gjærbakst generelt og kanskje spesielt brødbakst. Prøvde jeg meg på noe brødbakst av noe slag ble det veldig klissete konsistens, skorpen ble enten brent eller alt for myk
Brødbaking er eit fortløpande forskningsprosjekt her i huset. Når det er to små som skal ete glutenfritt, å dei ikkje liker kjøpebrødet, blir det ein del baking
Det har blitt laget et par brød siden sist, det forrige ble veldig kompakt (til høyre på bildet). Jeg tror jeg hadde for mye vann i, fordi jeg tok i ekstra da jeg syntes at deigen ble for tørr
Jepp, ikke brødbakefiasko som overskrift denne gangen, fordi brødet var fullt spisbart. Denne gangen putta jeg brødet i en form som var så stor at det fikk utvide seg fritt, og det gav positivt resultat på strukturen