Ramsløk (Allium ursinum). Jeg har personlig ikke brukt denne planten, men jeg har smakt den. Fikk kjøpt et glass purè under Bondens marked for noen år siden
Vi prøver å unngå taco-kjøret på fredags kveld (ifølge facebook er taco den mest spiste fredagskveldsmaten, ihvertfall blant mine venner), ikke det at vi ikke spiser taco, tortillas og lignende, men det kan da ikke være nødvendig hver fredag
Langt inne i skogen ved fjorden fant jeg disse herlig grønne bladene Allium Arsinum som er det lantinske navnet for amsløkDen er sent ute, men det er ikke rart, vi har jo ikke akkurat hatt vår og varme før nå
RAMSLØKPESTO. 40 store Ramsløkblader1 dl god olje ( raps, oliven eller solsikkeolje)1 ts havsaltKjøres til purè i en foodprossessor, og helles på reine, små glass
Sushi er i virkelig ikke så vanskelig å lage som det ser ut til. Når til og med jeg klarer å lage sushi, er det i grunn håp for størstedelen av den norske befolkning