Posted by torill. Tweet. Dette er en «verdensberømt» suppe som brukes mye i Øst-Europa. Hovedingrediensen er rødbeter, men de andre ingrediensene kan variere
Har du det travelt. Da lager du denne gode suppen til middag. Det som tar litt tid er å skjære grønnsakene smått opp, men er dere flere om jobben går arbeidet som en lek
Forvarm stekeovnen til 90 grader. Kle et stekebrett med bakepapir. Friske bær 2,5 ferdig gele eller bringebær pulver ps pass på at det itte gelatin eller karmin og andre animalske
Vi lagde Russisk Borsj på hytta, litt enkel vri siden vi var på hyttetur. Det er godt med en klatt rømme eller kesam oppi om man har, eller en god brødskive med smør
Blinis med rømme, rødløk og russisk kaviar. Blinis er russiske pannekaker som er hevet på gjær. Russisk kaviar er den fantastiske rognen fra Stør i Svartehavet
har laga russiske wienerbrød. Tripp. og venninna hennar. Desse såg eg oppskrift på her. Dei likna veldig på svigermor si Walesskringle, men likevel var dei ikkje heilt det same
Rødbetsuppe med rømmeklatt. Rødbetsuppe med epler og kokosmelk2 løk grovhakket2 hvitløkfedd i biterolje til steking2 epler i biter2 store poteter i biter2 stilker selleri (kan sløyfes) i biter1 kg rødbeter i ikke for store biter, de trenger litt koketid14 dl vann3-4 hønsebuljongterninger1 boks kokosmelk (ikke light)1 ts pepper---crème fraîche eller rømmeGodt brød til hører med
Ikke mye som skjer om dagen. Vi har vært borte nå hver helg og nå skal vi være hjemme til helgen. Etter en regnfull og storfull helg, kom det en stille og fin dag hvor man kunne gå med lettere sko og kåpe uten å fryse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.