Suppelapskaus hører høsten til, og det aller beste. Så er det bare å nyte kokende varm suppelapskaus. Vi hadde bakt lavkarbobrød i dag morges, og serverte suppelapskausen sammen med et par skiver lavkarbobrød med deilig meierismør på
Etter en varm suppelapskaus var det godt med en fyldig sjokolademousse. . I ettermiddag har vi hatt middagsbesøk av Karis venninne Pernille, og da måtte vi jo selvsagt servere dessert
Suppelapskaus er superenkel og god høstmat, og kan like gjerne lages selv som fra pose. Vi er opptatt av sunn hverdagsmat om dagen, og utfordringen er å ikke ty for mye til Toro og andre ferdigprodukter
Eller suppelapskaus. LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below)Jeg er veldig glad i supper og gryteretter av ulike slag
Suppelapskaus. Enkelte fredager er mer velkomne enn andre. En bare lengter etter å bli ferdig med alle plikter sånn at en bare kan sige ned i sofaen og stirre på gullrekka
I går var det å saumfare kjøkkenskap og fryser, noe som resulterte i denne deilige suppelapskausen. Dette er en stor porsjon, så da har man middag/ lunsj i flere dager
Posted by Torill Anita. Tweet. Dette er en smakfull rett som inneholder mange forskjellige grønnsaker. Du kan selvsagt lage denne retten uten at den er vegetarisk også, tilsett pølser eller kjøttboller
I første omgang skal jeg prøve noen av suppeoppskriftene i kokeboken og begynner med betasuppe/suppelapskaus for å se om den kan måle seg med dagens standard
Vegetarisk suppelapskaus med pasta. Posted by Torill Anita. Tweet. Ny uke og nye muligheter. Neste søndag snur vi enda et blad i kalenderen og mai er allerede her
Suppelapskaus. Mandag -og tid for å rydde opp i kjøleskapet ♫♫. Restemiddag er 'inn' om dagen, skal helst ikke kaste mat, så da putter vi det vi har i en kjele og lager suppe eller lapskaus
Suppelapskaus. Kjøtt har i uminnelige tider hatt en viktig plass i norskt kosthold. Ferskt kjøtt var tidligere sesongvare, og bruken varierte i de ulike delene av landet
Som regel planlegger vi middagene for uka på søndagskvelden, og gjør storhandel på mandager. Noen ganger strekker ikke tid eller overskudd til å bruke mye tid på kjøkkenet, men det betyr ikke da at man må da ta dårlige valg for middagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.