Dette er overraskende enkelt å lage. ). 1 kg hvetemel. 1 pk gjær. 2 ts salt. 2-3 ss sukker. 200 g smør. vann til passe konsistens - skal slippe fingeren når du trykker på den
Ingredienser1 pk Kornmo kjeks (evnt. 200 g Digestivekjeks)100 g margarin1 pk gelè (Ya nas Yahoo Jelly - Halal) 1/3 l kremfløte1 beger lett rømme 1 bx Philadelphia (200g)1 ts vanilje sukker125g melis Pynt, f
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below)Ifølge andre innlegg her på bloggen er det altså ingen hemmelighet at min store svakhet er kaker, sjokolade, karamell osv
Jeg er kjempeglad i pasta, i omtrent alle varianter. Storebror er mest glad i "lang makaroni", altså spaghetti, men det er nok fordi det er morsomt å spise
Så godt og enkelt - og veldig mye mer mettende enn Wasa sine knekkebrød (kanskje en litt urettferdig sammenligning, siden dette virker som noe helt annet enn knekkebrød - mer som en god "kornblanding" som er stivnet sammen)
Det var vår første frostnatt i natt og jeg har ligget til sengs med feber, hodepine og tett nese, så hva passer vel bedre enn en varm litt småheit tomatsuppe med fersk grovbrød til
Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese
Jeg elsker skalldyr og fisk og når vi var på hytta i fjor sommer, laget mannen en helt fantastisk fiskesuppe inspirert av Bent Stiansen sin (tror nok denne skal lages i sommer også)
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer
For noen år siden fikk jeg en oppskrift fra Stine. Stine er kokk på Hunderfossen hotell og skriver også om mat i Lillehammer magasinet, og går svanger med en kokebok