Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Deilige myke nanbrød. ) Nanbrød. Nanbrød. 23. 05. 2016kl. 19. 13 i. Brød. Én kommentar. D det finnes vell knapt bedre tilbehør til feks gryterett, supper eller lasagnen
Denne oppskriften er svært enkel å lage og passer perfekt som tilbehør til de herligste indiske retter - som for eksempel den kjente og kjære mangokyllingen
Nanbrød er et indisk brød som brukes som tilbehør til indiske retter. Nanbrød skal man egentlig steke i en tandooriovn, men det går fint ann å steke i en vanlig elektrisk ovn på full varme
Dette er en stor oppskrift, da disse er fine å fryse. Rett før steking, pensler du toppen av nanbrødene med det smeltede smøret og dryss over evt krydderet
Oppskrift og bilder. La nanbrødene heve i 30 min tillag små fordypninger i brødene og hell overlitt olivenolje, maldon salt, tørket mynte og sesamfrø. 15 min Oppskrift og bilder
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Legg opp maten på nanbrødet ved å ta en rikelig mengde rømme i bunnen og en god porsjon kjøtt. Oppskrift til 3 personer. Varm nanbrødene 5 minutter i ovnen på 200 grader
Jeg tok utgangspunkt i oppskriften hos tine. Nanbrød, med og uten hvitløk, den lengst borte er hvitløk i deigen, til høyre drysset hvitløk over, og den til venstre er uten
Oppskrift på Nanbrød. Jeg elsker rykende ferskt nanbrød. Når jeg er ute å spiser på Mother India så gleder jeg meg like mye til nanbrødet som til selve hovedretten
med denne oppskriften får du myke gode nan som er sprø på den ene siden. Nan betyr brød, så i grunn når man skriver nanbrød, blir det brødbrød på urdu og persisk
Må si tusen takk for «oppskriften» til å lage Mozarella ost. Jeg elsker rykende ferskt nanbrød. Når jeg er ute å spiser på Mother India så gleder jeg meg like mye til nanbrødet som til selve hovedretten
Den ene dagen skal vi ha indisk Alu Ghobi, men så innså jeg at nanbrød-oppskriften min ikke er vegansk, siden nanbrød tradisjonelt sett lages med melk og/eller yoghurt
Nanbrød er et viktig tilbehør til indisk mat, det blir ikke det samme uten. Nanbrød stekes tradisjonelt i tandoriovn, men det er ikke akkurat noe som er vanlig å ha i hjemmet
Denne oppskriften er fra min gamle indiske kokebok og er rett og slett utrolig god. I morgen skal jeg lage Kylling Makhani og har derfor gjort klar marinaden i kveld, og fant ut at jeg like godt kunne lage deig til nanbrød i samme slengen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.