Kjøttkakene mine vil aldri bli like gode som mammas, men disse er ikke så verst de heller. ). Disse er uten egg og smaker godt med kokte poteter, gulrotstuing og tyttebær
Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn
Til fire personer trenger du. Ca. 500 g reinskav 4-5 sjalottløk, finhakket 2-3 gulrøtter 1/2 brokkoli 1 boks creme fraiche 2 dl kremfløte 1 pk bacon Sopp (vi brukte en halv pose), skivet 2 ss smør 4-5 dl vann 1 ss tyttebærsyltetøy 2 skiver brunost Pepper Slik gjør du
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
HUsk å legge inn en stemme på meg morgen og kveld på Hjemmekokkelauget. . Nå er det masse deilig lammekjøtt i butikkene og hva er vel bedre enn å kose seg inne med fyr i peisen, og deilig varm kjøttsuppe
Bankekjøtt i brun saus m/ kålstuing. Tid. Jo lenger tid jo bedre. Du trenger til 4 pers. Ca 200gr kjøtt pr pers, smør til bruning, 4blokker kjøttbuljong om du ikke har margben og koke kraft på
Dette er en deilig, velsmakende, og litt eksklusiv gryterett. Den er perfekt en vinterkveld. Lett å lage er den også, men sett av god tid for den trenger lang tid for å få de rette smakene
) Eg visste at denne fiskegryta kunne by på utfordringar, så eg måtte ta mine forhandsreglar. Det er alltid like spanande om ein ny matrett går gjennom sensuren her i heimen