Solen skinner og siste dag av ferien er snart over. La avkjøles på rist før du velter brødene ut. Påsken består jo som regel i av mye godteri så jeg tenkte å lage noe som var sunt
Hvelv brødet ut av formen ogavkjøl det helt på rist. I henhold til Brødskala-kalkulatoren til Opplysningskontoret for brødog korn ender du opp med et halvgrovt brød med denne melblandingen
Når brødene er avkjølt anbefaler jeg å skjære de i skiver og fryse ned. Avkjøles på rist. Det aller beste med brødet (foruten at det er veldig sunt og uten hvetemel) er at det er absolutt verd ventetiden
Jeg synes dagene bare flyr forbi, og at ukene kun bygd opp av mandager og fredager. Ettersom disse er laget av søtpotet, smaker de ekstra godt med pålegg som er litt salt eller krydret synes jeg
Jeg har to favorittbrød som vi stort sett lager, et grovere til hverdags og et finere til helgen. Vi bruker mest hvete, men spelt, havreog rug fungerer også fint
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.