Supper er greie middager innimellom, kjekt å lage er det også og mettende og næringsrikt. Jeg har brukt kikerter i denne suppen her, det er ikke så mye brukt, men er fantastisk godt og kan brukes både fra hermetisk på glass og i tørket tilstand som må bløtlegges som jeg har gjort i dag
definitivt ikke så skummel som den ser ut som. Grønn mat skremmer ofte vettet av nordmenn og forbindes med ugress og besk smak, men sånn skal det ikke være
Vi hadde denne suppen til middag i dag, veldig enkel og uten kjøtt. 1 pastinakk1 gulrot1 paprika1 løk1 squashca 1 dl røde linser1 grønnsaksbuljongterning1 ss karri1 klype kajennepepper1-2 bokser med kokosmelk (gjerne en lett, eller blande ut med vann)1 ss olivenolje til stekingSkjær grønnsakene i biter - squashen kan du raspe i strimler med ostehøvel om du vil
Omtrent slik lager min mor tomatsuppe, og den er ooordentlig god. Jeg vil faktisk dra den så langt som til å si at mammas tomatsuppe er navngjeten i opptil flere fylker på østlandet