Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Dette brødet er en klassiker i Sverige, er blitt meg fortalt. Det er oppkalt etter Hönö i Gøteborgs skjærgård, der det ble bakt av fiskere og bønder før i tiden
Eit viktig oppdrag førte meg til Sverige på laurdag, det var ein strålande fin tur med fine damer som reisefølge og ny kunnskap om geografien både i Austfold og Akershus
D. e. t. r. s. ø. n. d. a. g. ,. f. l. v. o. m. i. j. k. J. h. p. å. u. b. L. T. F. M. I. S. «. ». ). (. 1. 8. 2. y. 3. 5. æ. /. 0. +. -. c. H. E. R. 4. N. 9. A. P. B. K. w. G. m g. d l. o g
Det er der den Svenska Akademien spiser den berømte ertesuppa med punch hver torsdag. Ertesuppe og punch er kanskje ikke den kombiansjonen man tenker først på
500 g finsnittet hodekål. 5 ss olivenolje. 5 ss eddik 7 %. salt/nykvernet pepper. Alt blandes godt, og la salaten stå en stund før den skal spises så smakene får satt seg og kålen blir litt myk, hvis man synes den blir for sur, kan sukker smakes til
1 egg7,5 dl kefir7,5 dl sukker150 g smeltet smør/margarin3 ss tyttebærsyltetøy1 ss natron rørt ut i litt vann9 dl hvetemel3 ts malt nellik3 ts malt kanelrosiner og hakkede mandlerEgg halvpiskes og blandes med kefir
Det skal handle om kjøtt, ikke om ektemenn. Mitt forhold til svinekjøtt har vært preget av barndommens litt harde og tørre sommerkoteletter (no offense, mamma), men i dag kan jeg spise svineindrefilet og fjärilskoteletter med god appetitt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.