DET ER UTGANGSPUNKTET. Fortsettelsen er en hel dag med langtidssteking hvor huset fylles av de herligste dufter av lam, hvitløk, rotfrukter og hva jag nå ellers kan ha stappet oppi gryta
Her får du oppskriften på smakfull serranosurret kyllingfilet fylt med pesto og mozarella. Tips. Vær litt forsiktig med saltet fordi kyllingen får saltsmak fra serranoskinken
225 grader i 20 minutter brukte mine på å bli ferdige, men jeg er veldig nøye på å ha kyllingen heeelt gjennomstekt så det holder sikkert med 15 minutter. 20 minutter brukte mine på å bli ferdige, men jeg er veldig nøye på å ha kyllingen heeelt gjennomstekt så det holder sikkert med
Når kyllingen er mør og passe stekt er det nydelig mat som kan varieres i det uendelige. Veldig lettvint hvis du bruner den lett på stekepannen først og så ettersteker i stekeovnen
Det er fredag og duket for noe ekstra godt på bordet. Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi
(Iphone-bilde tatt på impuls i stearinlys på hytta i påsken. ). Lørdag og søndag 13-14 april holder jeg kurs i tradisjonelle tilberedningsmetoder i Stavanger
Dagens hovedrett ble lammeskank. Har ikke laget dette før, men dette var veldig enkelt og knallgodt. Serverte skanken med mandelpotetmos tilsmakt sennep,balsamico glassert rødbeter,asparges bønner og boretaneløk