Posted by torill. Tweet. Nå er vi midt i jaktsesongen og mange frysere fylles opp med viltkjøtt. Vi er ikke så heldige at vi har tilgang på viltkjøtt annet enn gjennom butikkene
Dere som har fulgt bloggen min en stund, har kanskje fått med dere at jeg er veldig glad i å lage mest mulig av maten vår fra bunnen av, men jeg rekker det mye sjeldnere enn jeg skulle ønske
Jeg spiser aldri pølsebrød når vi har pølser til middag her hjemme. De man får kjøpt i butikken smaker jo ikke godt, men når jeg en sjelden gang kjøper pølse på bensinstasjon eller kiosk hender det jeg velger brød
Kjør skåldede mandler og melis sammen i food processer til blandingen blir helt finmalt. Sikt blandingen så du får fjernet eventuelle mandelbiter som ikke har blitt malt smått
På mandag dro jeg, Alexander og Mariell til foreldrene mine på sørlandet for å ordne dåp til helga. Vi skal ha dåpen hjemme hos foreldrene mine, siden de har så stor stue
Her er oppskriften med mine tilpasninger. Verdens beste boller. Storebrors 6-årsdag nærmer seg, og for å rekke all baking samtidig som jeg forbereder flytting må jeg være litt i forkant
Får ikke du også litt vann i munnen når du tenker på appelsin og sjokolade. Appelsinfrosting er for meg den perfekte toppingen til mørke sjokoladecupcakes eller en deilig saftig sjokoladekake
Jeg vil ikke påstå at bobyshower er veldig utbredt i Norge, men det kommer seg. Dåp derimot, er noe de fleste arrangerer og disse cupcakesene passer til begge deler
Dette er min go-to-vaniljecupcakes-oppskrift, om man kan kalle det for det. Jeg har laget disse ved flere anledninger, og synes de holder seg svært godt
Det finnes et enormt utvalg når du skal lage cupcakes. Forskjellige smaker, farger, pynt osv. Men alt springer i hovedsak ut fra tre forskjellige glasurer eller frosting, som man så tilsetter litt ekstra i, enten det er smak eller farge
Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid. Jeg pisker alltid eggedosisen i 10 til 15 minutter før jeg sikter og vender forsiktig inn det tørre