Med spesialdesignet påskemotiv og ny årgang med tidenes beste kvalitet legger folkefavoritten Doppio Passo til rette for en vellykket påskefeiring – både som følge til påskelammetog som «kosevin» på hytteturen
*Skrell og del gulrøtter i staver mens nepene blir møre. Hovedretten ble grillet okse ytrefiletmed pannestekt amandin,glaserte neper og gulrot og en herlig senneps saus
Serveres til ytrefiletenog gjerne sammen med grillet asparges og ostegratinerte poteter. Lammekjøtt er svært anvendelig og kan kombineres i utallige varianter av mat
Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe avmed kjente , kjære matretter
Men her hjemme finner du den ogsåmed flere ben, litt avhengigav størrelsen på lammet. Maten er på bordet, ledsaget av en Olaf Ryevin som jeg fikk laget i samarbeid med Bø Hotel og Vinmonopolet for noen år siden
Også her er potetpurè brukt til retten, for er det egentlig noe bedre enn å mose alt dette sammen til en liten symfoni av smaker fra lammet, rotgrønnsakene og den passe krydrete potetpurèen eller mosen
Min eldste datter har vært på besøk og da må mor diske opp med ekstra god mat. Ytrefileten steikte jeg på pannen slik at den fikk en steikeskorpe, og deretter la jeg den i en steikepose, og hadde Jegermixpå(krydder)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.