Så skal de stekes over potetblandingen og gi deilig smak tiltilbehøret. Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto
Også her er potetpurè brukt til retten, for er det egentlig noe bedre enn å mose alt dette sammen til en liten symfoni av smaker fra lammet, rotgrønnsakene og den passe krydrete potetpurèen eller mosen
Dekk godt til med folie og stek/bak kjøttet ved 80 °C i ca. Fjern folien, skru opp temperaturen til 190 °C og stek videre i ca. 45 minutter eller til overflaten blir gyllen og stekt. 1 lammebog eller lammelår, ca
Tandoori betyr tilberedet i en tandoor, som er en tradisjonell leirovn. Jeg må innrømme at jeg ikke har prøvd å grille lam, det blir som regel kylling, fisk, scampi og grønnsaker
Tilsett vin, øl, buljong, sjokolade og hvitløksfedd. Der serverer de nydelig mat, og deriblant lammeskanker kokt i øl som de brygger selv + en dasj rødvin og grønnsaker
Ha mandlene i kokende vann noen minutter til skallet løsnet. Hvis du har lyst på en variasjon fra de tradisjonelle lammerettene med fårikål og frikasse, så er denne gryteretten av asiatisk opprinnelse et kjempegodt alternativ
Ingrediensene til marinaden røres sammen og has i en frysepose. oppskåret lammekjøtt. Klipp eller skjær tørket frukt i passe munnfuller og tilsett dem i gryten sammen med ristede mandler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.