350 G KANTARELLER4 SJALOTTLØKSMAK TIL MED HVITLØK40 G SMØR8 DL KYLLINGBULJONG, UTBLANDET1 DL MATFLØTE1 DL CRÈME FRAÎCHE1 EGGEPLOMME1 SS MAIZENASALT OG NYKVERNET PEPPERGRESSLØK, EN KLYPE CHILI OG EN 1 KLYPE GURKEMEIE
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Jeg har brukt traktkantarell, håndplukket av Elisabeth på steder hun ikke røper. En kantarellsuppe som høstmiddag, eller som forrett i et større kalas gjør seg utrolig godt
Kronblad av ringblomster kan gjerne tilsettes på slutten av koketiden. Fres de rensede og skårne kantarellene med grønnsakene et par minutter i smeltet margarin
Pass på å ikke ha for mye kjøtt om gangen i panna. Viltfond (smak deg frem, jeg bruker mye). Soppen steker jeg litt på foorrhånd og tilsetter helt mmot slutten
Strø på med salt og pepper. Tilsett viltfond/kraft. Stek på varm panne med smør. Når sausen har kokt noen minutter smaker du den til med fløte, pepper ( det er som regel mye salt i viltfond) og det du ellers måtte ønske av kryddersmaker
I denne kjeksen valgte jeg å bruke viltfond. Les på flasken eller pakken for å se hvor mye du trenger til 1,25 dl vann. Jeg brukte ett shotsglass med en diameter på ca 2,5 cm
De jeg personlig liker best er Flying Culinary Circus sine alternativer samt Lohmanns (litt usikker om den heter akkurat det) som er tilgjengelig på Kiwi
Jeg er så heldig å ha tilgang på elgkjøttdeig og til jul lagde jeg mange kjøttboller med mye smak. Har du ikke tilgang på elgkjøtt så bruk karbonadedeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.