Makiruller er enkelt å lage når du først har lært teknikken. Trykk HER så ser du hvordan du kan lage maki, samt HER hvor enkelt det er å lage klebrig sushi ris
Sushi er virkelig i vinden her i gården. Før trodde jeg oppriktig at sushi var ren mote-mat, altså mat folk eeegentlig ikke likte så godt, men som bare var innmari trendy å spise likevel
Hvis ikke disse fargerike og vakre makirullene frister deg til å spise mer grønnsaker vet ikke jeg. Du kan selvfølgelig ha i laks, men jeg kjørte vegetar style
Eg gidd ikkje koka sushiris, kutta opp grønnsaker og rulla makiruller, og laga nigiri kvar dag. Hadde eg hatt masse penger kunne eg ha bestillt sushi kvar dag
Da jeg annonserte at jeg skulle besøke København ba jeg om tips til steder å se, spise eller shoppe. En kommentar som kom inn var at jeg måtte besøke en av Sticks ‘n Sushi restaurantene, og det gjorde vi selvfølgelig
Krabbe Maki – Sushi. Maki med krabbekjøtt smaker nydelig. Legg til dine favorittgrønnsaker. Her har vi brukt mango og vårløk, me både agurk og avocado passer godt til
Sushi - en fryd for øyet. (og for ganen. )Helg med jobbing og eksamenslesing - hva er vel ikke bedre enn å planlegge en bedre middag med gode venner, slik at man har noe å se frem til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.