Soyamarinert indrefilet av svin med stekegrønnsaker og soppsaus ♪♫•*¨*•.¸¸♥
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 50 dager siden Jesus stod opp fra de døde
  • 3 porsjoner
  • 1 stk indrefilet av svin,
  • ½ dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 1/4 løk eller 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ss olje
  • 200 g sopp
  • 3 ) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene.
  • Legg på lokk og la det steke forsiktig på svake varme i ca. 10 minutter = rosa, 15 minutter for gjennomstekt.
  • 4 ) Så "jukser" jeg litt, tilbereder 1 pose "Kantarell- og sjampinjong saus" fra Toro,
  • etter anvisning på pakken. Tilsett den stekte soppen i sausen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.