(I bytte måtte vi se på fotball, men det var helt greit, jeg ser på hva som helst for nøttestek. I går var vi på middag hos den fantastiske Mari og fikk servert noe av det beste jeg vet i hele verden
Det var en voldsom aktivitet på Aulestad i tiden før jul, med vasking, slakting og baking. Grisene ble slaktet så nært opp til jul som mulig, slik at de skulle ha fersk mat i julehøytiden
Det som var nytt var kombinasjonene. MEN DE KOMMER JO AV OG TIL. MINE BESTE ØYEBLIKK,. MENER JEGUt fra starten her er det ikke vanskelig å skjønne at tankene mine ennå dreier seg rundt noen av de gode matøyeblikkene vi har hatt ved slutten av fjoråret
Utrolig godt og varmende i den sure temperaturen som var der da nyttårshelgen. Men det var min kokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserte oss for drikken, det er jeg takknemlig for
Som sedvanlig på en fredagskveld prøver jeg å gjøre meg ekstra flid. Han som er utnevnt til smakspanel har en stor glede av å spise mat med ris i eller ris til
Det har blitt en fin tradisjon blandt Stavangers veganjenter å møtes hjemme hos hverandre, spise, prate og diskutere og denne gangen var det Helle som hadde stafettpinnen
Karrikylling hører påsken til hos oss. 09. 04. 2015 kl. 16. 19 i. Middag. Ingen kommentarer. 1 grillet kylling2 store løk3 store tomater3 ss soyaolje3 ts karri1 boks creme fraiche1 dl vann1 ts saltFørst forbereder du alt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.