Choucroute som hos Haeberlin
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 gr bacon (røkt bogspekk)
  • 250 gr lettsaltet flesk
  • 2 salte svineknoker
  • 100 g svinefett (gåsefett) og
  • 20 enerbær
  • 2 vossakorv (pølser fra Colmar)
  • 2 røkte middagspølser (pølser fra Montbèliard)
  • 1 teskje timian, 1 laurbærblad,
  • 1 nellikspiker
  • 1 teskje koriander, 1 teskje grovknuste pepperkorn.
  • 2 store bokser sauerkraut (2kg. frisk)
  • 180 grader)
  • surkål

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.