Lakse burger
Bake a day
Bake a day
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 dl vann
  • 2 dl melk
  • 50 g gjær
  • 2 ss olje
  • 1 1/2 ts salt
  • 10 dl grovt mel
  • Gresskarkjerner
  • 1. Varm opp vann og melk til det er undt
  • 40 minutters tid.
  • 4. Ta degien ut på et melet bord, og kjevl ut deigen til den er rundt 2 cm tykk. Finn et fat med diameter 12 cm og skjær ut brødene. Legges så på stekebrett.
  • 5. Så pensler du med et sammenvispet egg og noen gresskarkjerner på halvparten av brødene.
  • 10-15 minutter Tilslutt avkjøles disse på en rist før servering
  • 500 g frossen laksefilet
  • salt og pepper
  • Sitron

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.