Margrethe

Margrethe

  • 10 Oppskrifter
Superluftige boller

Superluftige boller

Dette er bolleoppskriften vi bruker når de skal spises med krem og syltetøy - som i går, på fastelavn

Grovt brød

God mandag alle sammen. Solen skinner og siste dag av ferien er snart over. Påsken består jo som regel i av mye godteri så jeg tenkte å lage noe som var sunt
BRØD I LEIRGRYTE

BRØD I LEIRGRYTE

Om ikke alle har en leirgryte stående,så har har ihvertfall alle foreldre eller besteforeldreen gryte stående øverst på hylla å støve ned
Foccacia brød

Foccacia brød

Nybakt foccacia brød er fantastisk godt, og går ofte ned på høykant både hos store og små. Denne oppskriften har jeg gitt videre til mange, og den er super enkel å lage
Focaccia brød

Focaccia brød

 Focaccia brød er noe de aller fleste liker. For de kresne holder det å kun strø salt og olje på toppen, mens for andre kan det være godt å strø litt spennende smaker på toppen
Speltbrød

Speltbrød

Å bake av spelt gir en saftig og smakfull bakst. Denne porsjonen her gir to store brød, og jeg har brukt fullkornspelt og fint speltmel i denne baksten
Speltbrød

Speltbrød

5 dl vann20 gram gjær300 gram siktet speltmel300 gram fullkornsspeltmel50 gram havregryn1 liten ts saltBland vann (35 grader) og gjær sammen, tilsett melet og rør det sammen (speltmel tåler dårlig å bli eltet mye)
Små speltbrød med rug og havre

Små speltbrød med rug og havre

Hei hei. Nå er det helg, og det skal bli herlig med fri på alle sammen helt til søndag. I dag har jeg bakt små speltbrød med rug og havre etter ønske fra min eldste datter
Mellomgrovt speltbrød med surdeig

Mellomgrovt speltbrød med surdeig

Dette er et mellomgrovt surdeigsbrød. Surdeigsbrød kan være litt uvant for mange i starten og noen sier at de ikke liker surdeigsbrød