God mandag alle sammen. Solen skinner og siste dag av ferien er snart over. Påsken består jo som regel i av mye godteri så jeg tenkte å lage noe som var sunt
Nybakt foccacia brød er fantastisk godt, og går ofte ned på høykant både hos store og små. Denne oppskriften har jeg gitt videre til mange, og den er super enkel å lage
Focaccia brød er noe de aller fleste liker. For de kresne holder det å kun strø salt og olje på toppen, mens for andre kan det være godt å strø litt spennende smaker på toppen
Å bake av spelt gir en saftig og smakfull bakst. Denne porsjonen her gir to store brød, og jeg har brukt fullkornspelt og fint speltmel i denne baksten
5 dl vann20 gram gjær300 gram siktet speltmel300 gram fullkornsspeltmel50 gram havregryn1 liten ts saltBland vann (35 grader) og gjær sammen, tilsett melet og rør det sammen (speltmel tåler dårlig å bli eltet mye)
Hei hei. Nå er det helg, og det skal bli herlig med fri på alle sammen helt til søndag. I dag har jeg bakt små speltbrød med rug og havre etter ønske fra min eldste datter