Fyldig og kremet melkefri risgrøt. Det er like lett å koke melkefri risgrøt som å lage vanlig risgrøt. Man må bare bytte ut melka med noe som tåles og likes
Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også. Med sukker, kanel og et smørøye på toppen og servert med et stort glass rød saft til, smaker grøtmiddagen deilig
Sponset innlegg i samarbeid med Acreto AB / CROCK-POT. Koke grøt i Crock-Pot, jada. det går bra det. Veldig bra egentlig ❤ Crock-Pot kjelen har varmeelementer rundt sidene, ikke i bunn så grøten svir seg ikke
I dag har jeg laget Risengrynsgrøt, som vi spiser mitt på dagen, da det er lørdag. Lørdag er grøtdag. Jeg har laget stor posjon, av 2 l melk, for da får jeg en rest igjen til dessert/Riskrem i morgen, søndag
Hva er vel en lørdag uten deilig hjemmelaget risengrynsgrøt. Alle liker jo det, men skal man lage grøten fra grunnen av tar det vanligvis alt for lang tid for de fleste
Endelig fikk jeg laget en skikkelig god risengrynsgrøt, som slår den vanlige med kumelk. =D Grøten ble hvit (vanligvis blir den grå), den ble kremete og myk (vanligvis klumpete og hard) og den smakte akkurat slik risengrynsgrøt skal smake - og smaker ikke noe særlig kokos heller for de som ikke liker det
Ha i vaniljesukker og spe risengrynsgrøten med melk. Hva er vel julen uten grøt, selv om jeg personlig har litt problemer med melk og ris, så er dette et must i julen
Ingenting setter førjulsstemninga som risgrøt. En rett jeg egentlig ikke er særlig glad i, men fullstendig avhengig av i desember (og speiselt lille julaften)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.