Hvetestang med vaniljekrem. 31. 01. 2017 kl. 11. 16 i. Gjærbakst. 2 kommentarer. Etter at jeg lagde berlinerboller på fredag satt jeg igjen med en del vaniljekrem
Mine gode boller. 100gr gjær250 gr smør-smeltes1 l melk-lunkes1 ts salt2,5 dl farin2 egg piskes ut i melkenca 3 l mel4 ts kardemommeForheves i 30 min, tilsett så my rosiner du ønsker,form bollene hev dem, pensle med egg ,stek i 10 min
Klassisk hvetestang. . Tags. Bakst. Tilberedningstid. 2h. Nystekte skolebrød er noe av det beste som er og skal du ha gjester eller bare ønsker å ha litt godt i fryseren – lag disse nydelige hvetestengene
Smelt smør og bland med melken. Varm smørblandingen til den er lunken (37°C). Smuldre gjæren i en bakebolle og løs den opp i en del av smør- og melkeblandingen
Smelt smør og bland med melken. Varm smørblandingen til den er lunken (37°C). Smuldre gjæren i en bakebolle og løs opp i en del av smør-/melkblandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.