Lavkarbo banankake uten melk og gluten
Mat som medisin
Mat som medisin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 egg 250 g Erythritol / Sukrin
  • eller
  • 150 g Erythritol og 2 ss Nu stevia
  • 165 g mel av malte
  • mandler
  • 50 g kokosmel
  • 1/2 ts salt
  • 3 ts bakepulver
  • 1 1/2 ts kanel
  • 1 ts malt ingefær
  • 1 ts kardemomme
  • 1 1/2 dl rapsolje
  • 1 revet banan
  • 2 ts flytende vanilje
  • 170 grader i 35 minutter, stikk i kaka med en tannpirker eller lignende,
  • 1 eggehvite
  • 1 ts Nu stevia
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 ts bananekstrakt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.