Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Perfekt til taco, wraps o. l. Disse lefsene smakte akkurat som grove ”vanlige” tortilla lefser. Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt
Valget er tatt og dama har bestemt seg, her må det endringer til. Jeg har derfor oppsøkt eksperthjelp hos noen som har holdt på en stund og fikk denne flotte oppskriften på knekkebrød av en tålmodig søster
Mange av de som har gått fra et tradisjonelt kosthold til lavkarbo savner “gode gammeldags” bakst som er luftig og deigete – slik som høykarbo “hvetemelstyle” bakst er
Vanligvis så synes jeg knekkebrød er kjipt. Jeg vil mye heller ha brød. Men som glutenfri så har jeg gått nye veier for å prøve å lage et knekkebrød jeg synes gir meg nogenlunde samme tilfredstillelse som brød
Nå har det blitt ganske komplisert å bake. Etter at jeg tok matintoleransetesten hos eksaktmat har jeg stort sett spist knekkebrød, for de oppskriftene jeg hadde på brød og rundstykker inneholdt jo egg alle sammen, men nå har jeg endelig funnet en oppskrift på rundstykker uten egg som er gode og mettende
Raske, smakfulle rundstykker ble dagens lunsj hos meg idag. Jeg har lenge vært nysgjerrig på den nye karbolette bakemiksen til Idun, så da jeg idag passerte Menyen på vei hjem fra byen rasket jeg like godt med meg en pose