Crock- pot er en slow cooker som er et hendig kjøkkenredskap (kanskje spesielt ideelt for travle mennesker med en hektisk hverdag, som ønsker å spise hjemmelaget god mat)
Når det er ferdig dras kjøttet fra hverandre med to gafler (som når man lager pulledpork). Jeg holder fremdeles på med å prøve meg fram med ulike oppskrifter til crock pot'en jeg fikk til jul
Pulledpork er et samlebegrep på kjøtt som i utgangspunktet er seigt, men som tilberedes i mange timer slik at det blir så mørt at man kan plukke det fra hverandre med to gafler
Et fritt valg av godt brød fungerer vel så godt eller hva med å servere dette i wraps. Server på grovt brød/grove hamburgerbrød, med coleslaw, sylteagurk og evt båtpoteter
Pulledpork er et amerikansk fenomen som i den siste tiden har tatt Norge med storm. Måten pulledpork tradisjonelt lages på er ved å gni kjøttet inn i en «dry rub», en såkalt krydderblanding og la den ligge i dette en stund
Jeg varmet opp kjøttet i litt av den gode sausen fra Crock-Pot gryta i går og serverte tortilla med. Pulledpork, tilberedt i Crock-Pot, som du finner oppskrift på her
"Pulledpork" servert i grov lefse med coleslaw og guacamole. Jeg har i lengre tid hatt lyst til å lage "pulledpork" hjemme, så i går stod det på middagsmenyen
Nå skal kjøttet stå i ovnen helt til det er så mørt at du kan dra det fra hverandre med to gafler. Dagen etter starter du med å legge leirgryten din i kaldt vann i 20 – 30 minutter
Med jevne mellomrom under stekningen, så åpne, og øs vannet fra formen over kjøttet. Overalt hvor jeg ser for tida, så ser jeg oppskrifter på pulledpork
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.