Dette er virkelig verdens beste også ja. Ikke bare i navnet, men i smaken også. Fra Wikipedia. Kvæfjordkake er en kake med marengs, vaniljekrem og mandler, og kalles også ofte for «Verdens beste»
Det må jo være en gul kake i påsken. ). Mandelbunn. 150 g mandler. 100 g melis. 4 eggehviter. 50 g sukker. Kjør mandler og melis i en matprosessor til ønsket konsistens
Endelig har jeg fått tid til å bake krumkaker. Dette er en oppskrift som opprinnelig er fra min mormor, men som både min mor og jeg har utviklet videre
En grei kake som passer til å ta med på tur i påsken, en velsmakende og holdbar kake med mye mat i. Den er rask å bake er alltid vellykket og det er en kake alle liker
Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid. Jeg pisker alltid eggedosisen i 10 til 15 minutter før jeg sikter og vender forsiktig inn det tørre
Bland hakket lammekjøtt med rå ris, smør, knust hvitløk og krydder god fast farse. Mange liker ikke å smake på rå farse, så hvis du er en pyse, kan du koke en liten bolle og smake om farsen er passe krydret
Start med å gjøre klar nøtteblandingen. Hakk valnøtter og eventuelt skåldede mandler (jeg foretrekker mest valnøtter, men mange bruker halvparten av hver)