Pasta alla Siciliana and Roasted Chicken
So simple
So simple
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 gram
  • 2 ss oliven olje
  • 1 kg knuste italienske tomater
  • 1 stor aubergine
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 pk med mozarella
  • Parmesan
  • Salt og pepper
  • 1 kg of italian peeled crushed tomatoes
  • 1 eggplant, peel skin off
  • 2 cloves of garlic, chopped
  • 1 cup of mozarella, cubed
  • For kyllingen
  • 1 hel kylling
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss med rosmarin, hakket
  • 3 ss smør, usaltet
  • Salt og pepper for smak
  • 1 sitron, halvert
  • 1 hel hvitløk, delt i to
  • For potetene
  • 4 store poteter, vasket og tørket og kuttet i store terninger
  • 10 fedd hvitløk
  • 2 ss med rosmarin, rett fra stilken
  • Salt og pepper for smak
  • 2 ss oliven olje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.