Vi stekte kyllingen på grillen, men du kan også legge den i en ildfast form og ha den i ovnen. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré medtimianog hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
· Friske urter som timian, persille og rosmarin. Spe så påmed matfløte til passende konsistens. Legg på en varm grill, og stek en god stekeskorpe på alle sider
Jeg mottok for en tid tilbake «Panko Breadcrumbs» som en vareprøve fra Haugen Gruppen i forbindelse med en workshop jeg deltok påog bestemte meg for å prøve meg på noen forskjellige paneringer til kylling
- Brun svinefileten i en panne med litt smør i et par minutter på hver side. Hvis du ønsker det kan du også legge svinefileten på grillen - det blir super godt
Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen». Stek i stekeovn på ca. Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmed mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Visp egget med melk og pensle hornene. Ha leiven på bakebordet og del den i to. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Sil kraften gjennom en sikt og mos så mye som mulig av grønnsakene gjennom siktenBrun smør og mel, spe påmed kraft til ønsket konsistens og tilsett litt fløte
Skrell eggene og del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
På fredag fekk eg vite at eg er i finalen sammen med fire andre matbloggere. Først og fremst må eg sei tusen hjertelig takk til alle som har stemt på meg i VIXEN Blog Awards
fylt sopp kan serveres som forrett også. Bland bacon med kremost og fyll opp soppene. Og du. Her kommer en kjapp tilbehørsoppskrift på en sen mandagskveld
Spe påmed mandelmelet. Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre. Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll
Avslutt med revet ost og sett paprikatoppen på plass. Du kan fylle dem med nesten hva som helst, og i denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeig og deilige urter som får godgjøre seg i litt fløte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.