Laksewok med kokosmelk
Kostguiden
Kostguiden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 porsjoner
  • 300 g laks, i 3 x 3 cm store terninger
  • 1/2 dl maismel
  • 2 ss olje
  • litt salt og pepper
  • 1 rødløk, i tynne båter
  • 2 gulrøtter, i skiver
  • 1/2-1 squash, i terninger
  • 3 vårløk eller 1/4 purre, i biter
  • 1-2 dl kokosmelk/vann
  • 1/2 fiskebuljongterning
  • 2 ss soyasaus
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 cm frisk ingefær, revet
  • 1/4 rød chihi, finhakket uten frø (kan sløyfes)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.