Dette er første gangen jeg har laget pai, så jeg er kjempefornøyd. - Ta litt revet ost over- Hell egg- og melkeblandingen over- Legg aspargesen på toppen sammen med restene av laksestrimlene, annen hver
Skjær lakseskivene i strimler og legg demsammen medasparges i paibunnen, strø over osten. Stek paien i nedre del av ovnen tilden har satt seg og fått fin farge
Begynner med en enkel lakseform, som jeg serverer med potetsalat. Krydre godt med havsalt og pepper. Litt annerledes enn 'vanlige' dampovner, så det er lite med oppskrifter å finne foreløpig
Krydre godt med havsalt og pepper. Håndplukkede druer, tradisjonell vinifikasjon med bl. Tilsett asparges, tomater, laks, drypp over sitronsaft og litt olje
Skyll deretter av laksen, tørk den godt og krydre den med peppermiks. Åpne trekken både under og på toppen av grillen og følg nøye medog juster disse underveis
Røkelaksmed nypoteter og pepperrot. Med sin varme rosa farge, fine røyksmak og den irrgrønne sausen blir dette en visuell lekkerhet og antageligvis en ny favoritt i heimen
Prisen i butikken er overkommelig om dagen så da kan de til ogmed havne i en pai. Dette er en rustikk og mettende pai som passer ekstra godt for de som er glad i potetmos
så hyggelig at så mange vil være med i give-away'en min, og velkommen til alle nye følgere. legg på pastaen, hell saus over, og legg laksefiléteneogaspargestoppene på toppen
Bland dette sammen medaspargesenog kyllingen, og hell det hele over den bunnkledde paiformen. Du kan ha praktisk talt hva som helst i en pai, men denne er en klassisk kylling- ogaspargespai
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.