Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt i frysedisken eller ferskvaredisken
estragon, frisk, hakket. I stedet for kyllinglår kan den lages med kyllingbryst. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER. Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke vanskelig i det hele tatt, det er bare å sette igang
Min meget snille sønn, Henrik, smaker tålmodig på alt Snikgjest serverer han, men innimellom ønsker han seg litt enklere kost og aller helst kyllingogris
Har du ikke ananas, kan du bruke litt rosiner, det søte er godt til kyllingogris. En super hverdagsmiddag, rask og enkel, du kan bruke rester hvis du har, kyllinglår eller kyllingfilet
Dette er et perfekt frisk liten saktil å følge den smaksrike sausen ogkyllingen. Enten som rene kyllinglår/bryst med skroget til å koke kraft på, eller rett pg slett helstekt kylling
Rør godt rundt så kyllingstrimlene, grønnsakene ogrisen blir godt fordelt. Ta deretter en spiseskje med olje til i woken, og ha i kyllingstrimlene i den varme oljen
Ovnsbakt søt chili/ingefær kylling er en rett som er perfekt både til hverdags og til fest. Kombinasjonen av sødme og chili er jo en velprøvd nøkkel til suksess
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.