-
100 familiar
og heile
-
30 centimeter
i lengde
-
500 gram
kokt krabbekjøtt, halvparten innmat/rogn, halvparten kvitt kjøtt frå klørne eller «buret»
-
Ei halv selleristang
-
Ein halv grønn paprika
-
Ein halv middels stor løk
-
Ein liten neve flatpersille
-
½ teskei
sellerisalt
-
¼ teskei
kvit peppar
-
¼ teskei
kayennepeppar
-
2 egg
1 stor skei Dijon-sennep
-
1 stor
skei Worchester-saus
-
1 teskei
grønn chili/jalapeño-saus (for eksempel Louisiana Hot Sauce)
-
½ liter
brødkrumme (6 store skeier av dette skal i røra, resten er til panering av krabbekakene)
-
Nokre store skeier nøytral matolje, for eksempel maisolje
-
Nokre dråper med Tabasco eller liknande sterk rød sørstatssaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.