Med cruisekontroll i krabbekakeland
Far min sitt kjøkken
Far min sitt kjøkken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 familiar og heile
  • 30 centimeter i lengde
  • 500 gram kokt krabbekjøtt, halvparten innmat/rogn, halvparten kvitt kjøtt frå klørne eller «buret»
  • Ei halv selleristang
  • Ein halv grønn paprika
  • Ein halv middels stor løk
  • Ein liten neve flatpersille
  • ½ teskei sellerisalt
  • ¼ teskei kvit peppar
  • ¼ teskei kayennepeppar
  • 2 egg 1 stor skei Dijon-sennep
  • 1 stor skei Worchester-saus
  • 1 teskei grønn chili/jalapeño-saus (for eksempel Louisiana Hot Sauce)
  • ½ liter brødkrumme (6 store skeier av dette skal i røra, resten er til panering av krabbekakene)
  • Nokre store skeier nøytral matolje, for eksempel maisolje
  • Nokre dråper med Tabasco eller liknande sterk rød sørstatssaus

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.