Dette er en italiensk dessert, som består av vaniljepudding med jordbærsaus og den smaker nydelig. Hell kokosmelken over i en bolle og rør inn stevia, sukrin og vaniljeessens med en visp
Bruker du vaniljestang, skrap utav frøene, men la stangen koke med. Baileys Pannacotta4 dl kremfløte3 ss sukker2 krm vaniljepulver/1/2 vaniljestang, frøene1 dl baileys2 plater gelatin
Pannacotta er ikke en dessert fra det indiske kjøkken, men smaken kjennes veldig kjent. MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner). Varm alt i mikroovn 1,5 min eller raskt i en kjele, avkjøl og bland med mangopure. Relatert MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner)
Det ville vært gøy å få være med å plukke disse en gang. Hjerteskjell blir ikke kalt havets multer uten grunn og de fleste som elsker sjømat vil være enig i at hjerteskjell smaker bedre enn blåskjell
Med flere små multerester i frysen falt valget på dem. Min pannacotta ble servert med en multesaus. Kok opp fløten med sukker og vanilje, imens legges gelatinplatene i kaldt vann for å mykne
D. a. g. e. n. s. d. r. t. p. c. o. P. b. ø. l. f. m. i. ,. å. 8. k. 3. u. y. h. 1. v. j. 6. L. K. R. H. A. E. 2. (. ). F. V. S. U. T. w. -. G. I. …. /. 0. 5. 4. M. N. Y. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.