Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hvordan jeg lager noen av mine retter. Det finnes så mye god mat der ute i den store verden, og ofte er det enklere enn det høres ut som
Jeg har igjen en oppskrift fra Det søte liv som jeg vil skryte av. Jeg har aldri klart å få til gjærdeiger før jeg fikk kjøkkenmaskin, men nå går det som en lek
søndag 23. oktober 2011. Kylling med fløtesaus og krydderurter. Nok et kyllingmåltid hos oss. Det er den kjøttypen vi spiser mest av, og det er egentlig veldig bra for liksom-trønderens svært kolesterolholdige blod
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Dette er ei gryte vi har spist mye av de siste årene. Vi spiste dette første gang som raclette hos svigerbroren min, og har siden laget i litt større kvanta selv=)