Det blir ikkje jul uten risboller. Men ulempen med å lage dem så tidlig er at man risikerer å måtte lage det flere ganger, fordi dem er så innmari gode
Lagderisboller forrige torsdag, da ble detbåde til N sin bursdag og til jul. Jeg lager alltid dobbel eller trippel eller firdoblet prosjon, men her kommer en liten porsjon på ca 20 risboller. 100g lys kokesjokolade smeltes sammen med 3ss fløte (kremfløte) og 50g smør (gjerne meierismør). Detteblandes så sammen med 5dl puffet ris. 100g lys kokesjokolade
Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. Det er masser av mørk, deiligsjokolade i både bunn og topp
Uten å skryte – her er verdensbeste pizzasaus. Tilsett så resten av ingrediensene og la det koke lenge (minst en halv time – jeg lar det småkoke en time)
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt denbeste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Hjemmelaget Tiramisu - verdensbestedessert. Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men sidendet er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Jeg syntes alltid at risboller var noe av detbeste som ble servert i bursdager på barneskolen, men av en eller annen grunn ba jeg aldri mamma om å lage det hjemme
Jeg tror hemmeligheten bak en kjempegod brownies er at deninneholder mye sjokolade. Den bør være fudgy, myk og litt klissete- med en rik smak av deiligsjokolade, nesten konfektaktig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.