Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
(den hever over kanten) stek 170* ca 40-50 minutter (sjekk med kakenål)Når den er ferdig lar jeg den stå to minutter på rist, før jeg hvelver den forsiktig opp ned på en annen rist med bakepapir under kaken
Uheldigvis er det nå slik at etter en god fest kommer en ikke like god dagen derpå. Jeg har vært, og er ennå, ganske heldig når det kommer til de mørke sidene av dagen derpå
Det er kanskje derfor vannbakkelse aldri ble min favoritt. Nå derimot, har jeg gjenoppdaget dette bakverket, mest gjennom inspirasjon fra forskjellige tv-program der det er et mye brukt bakverk, men der er det jo og andre saker enn små svaner
Her får dere en smakebit. Hva sier dere. Fortell hva dere synes. Settes midt i ovnen på 160 grader i ca. Hjemmelaget knekkebrød er noe av det beste jeg vet
Med det første året bak oss passer det godt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på. Derfor. Disse squashkakene er blant mine absolutte favoritter av oppskriftene fra bloggen, men jeg hadde aldri forestilt meg at den også skulle bli så populær hos dere
Må bare dele denne fantastiske veganske osten med dere. Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (og riktig tror jeg) at jeg jeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
Uansett, her får dere oppskriften på min hjemmelaget pizza. Her har dere en rykende fersk pizza som jeg laget på 1, 2 3. Sett stekeovnen på 180-200 grader
Oppskriften under passer for to personer. Tre ting som er viktige når du posjerer egg, er helt ferske egg, dernest å lage en skikkelig «syklon» i vannet før du forsiktig heller egget oppi kjelen fra en kopp og tilslutt
Oppskriften får dere her. Jeg har kommet i det kreative hjørnet og der trives jeg veldig godt. Bland alle ingrediensene i en blender eller bruk stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.