Perfekt om man er mange til frokost, finn frem muffins-formene og inn i ovnen. Ser rundt om kring at dette er poppis på mange lchf blogger, og man skjønner hvorfor
Med mandelmel, egg, bacon og grønnsaker utgjør de et perfekt mellommåltid til deg på farta. Tema for dagen var egg, og mitt bidrag var disse matnyttige muffinsene
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Stek baconet litt i pannen før du legger det som en kant rundt muffinsformen. Slå et egg oppi (jeg pleier å slå det i en kopp før jeg slår det i muffinsformen
La eggeblandingen stivne noe før du legger på baconskivene. Eggepanne. salt & pepper etter smak. Fres baconet i litt olje på middels varme, men uten at det tar farge
Ha bacon langs kanten av muffinsformene. Kjempegod og lettvint måte å servere egg og bacon på, og man slipper osen når man steiker bacon og egg på tradisjonelt vis
Visp lett sammen egg og bland i resten av ingridiensene. Stek bacon og løk. 100 gr bacon. 4 egg. Smør muffinsformer og fyll i 12 former (settes helst i et muffinsbrett). 100 gr bacon. 4 egg
Ovnsstekt egg i avocado så jeg i et Tarablad får noen dager siden og tenkte at det må jeg lage. Jeg stekte litt bacon og hadde over og det ble veldig godt
Ha i spinat, gulrøtter og stekt bacon til slutt. Kjempegode muffins med artig farge. 3 egg. 1 pk stekt bacon i biter. Ha røren i smurte muffinsformer og stek på 180 grader i ca 20- 25 minutter. 3 egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.