Hva er vel bedre enn en deilig gryte som står på ovnen og sprer gode dufter ut i rommet, jeg er svak for grytemat og jeg er veldig svak for lammekjøtt, så da kombinerer jeg like så godt disse to
Og det ble mottatt med mye "mmm" begge gangene og "kan jeg få skje til sausen. Begge gangene serverte jeg med hasselbakte poteter, den ene gangen med en smør og hvitløksblanding og den andre gangen med smør og ost på
Her blir den servert med en nydelig saus med sopp og estragon, stekte grønnsaker og bakt potet. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Smak til med salt og pepper og fordel massen i tomatene
Gjerne til viltkjøtt eller lam. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
} @media (max-width. Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. Det er noe med krydderne og duften som gjør at jeg blir helt salig bare av tanken
Stek grønnsakene i en stekepanne, krydre med salt, pepper og soyasaus. Jeg serverte retten med fløtegratinerte poteter, men ovnstekte poteter eller ris er også godt tilbehør
Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Indrefilêt av svin med brokkoli og fløtegratinerte søtpoteter -. Piff gjerne opp filêten ved å surre bacon, serranoskinke eller speeskinke rundt, eller fyll med kremost, fetaost eller andre typer ost/fyll
Helstekt svinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper. Brun kjøttet raskt på alle sider i en varm stekepanne med smeltet, nøttebrunt smør
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Jeg har laget en kongelig variant med kvernede mandler. Du kan bruke alle typer kjøtt, kylling eller scampi, siden lam trenger lang koketid, blir sausen enda bedre
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt med skogen full av blåbær og kantarell
Legg fileten oppi sammen med marianden. Vi spiser sjelden poteter, men en gang i blant til en fesmiddag smaker det ekstra godt med bakte eller gratinerte poteter
Dagens middagsoppskrift passer like godt til kvardag som helg, men man har gjerne litt ekstra tid på gode måltider når fridagane er her, så derfor tenkte eg det passa ypperlig med denne retten idag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.