Men i dag dere, i dag slo havregrøten en annen vei enn ned i kjelen. hele havregryn. 50 g havregryn (glutenfrie) most til mel. 10-20 g hele havregryn. 50 g havregryn
Dette brødet inneholder mye havre og sammalt hvete, det er passe grovt og veldig saftig. 400 g lettkokte havregryn. Bland sammen havregryn og vann og la dette stå i 30 min før du blander i det tørre. 400 g lettkokte havregryn
havregryn til dryss på toppen. 100 g havrekli. 200 g havregryn. Dryss på havregryn på toppen og etterhev i ca 1/2 time. 100 g havrekli. 200 g havregryn
Ha havregryn og krydder i en bolle, rør inn vannet. Stek runstykker ved 225 grader i ca 10 minutterKoriander og havrebrød4 dl vann21/2 dl havregryn1 ts salt2 ts knust korianderfrø11/2 dl yougert naturell50 g gjær2 ss maisolje8-9 dl hvetemelKok opp vannet. Stek havrebrødene på nederste rille i ca 25 minutter
300 gr havregryn. 300 gr havregryn. Det er viktig med et mettende og godt brød til frokosten eller nistepakken, et sunt og næringsrikt brød med grovt mel som holder deg mett utover en lang arbeidsdag eller gjennom skoledagen