Kjøttboller i mandelsaus
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g malt oksekjøtt
  • 250 g malt svinekjøtt
  • 2 skiver brød bløtlagt i vann, slik at det dekker, deretter presset tørre
  • 50 g hakket løk
  • 2 hvitløkfedd, finhakket
  • 3 ss bladpersille, finhakket
  • 1 lettpisket egg
  • 1 ts paprikapulver
  • ½ ts malt muskatnøtt eller kanel
  • 1 ts salt
  • ½ ts nymalt pepper
  • olivenolje til frityrsteking
  • mel til å drysse på
  •  
  • PICADA
  • 2 hvitløkfedd, hakket
  • 3 ss skåldede mandler, malt
  • 2 ss bladpersille, hakket
  • ½ ts paprikapulver
  • noen safrantråder, knust
  • salt
  • nymalt pepper
  •  
  • SAUS
  • 2 ½ ss olivenolje
  • 100 g hakket løk
  • 1 ¼ dl tørr hvitvin
  • 1 ½ dl kjøtt- eller kyllingkraft

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.