Det er en fantastisk kombinasjon mellom en karamellaktig bunn og søt, men samtidig friskt fyll. Søt & frisk på samme tid, med mange gode smaker og en fantastisk konsistens på bunn og fyll ♥
Kjennetegn for snickers er jo den gode kombinasjonen mellom sjokolade, karamell og peanøtt - og eg var veldig spent på om eg ville klare å lage ei vellykka ostekake på første forsøk
Denne kaken er både sukkerfri, melkefri og glutenfri - for dere som lurer på det. #søtpotet #sukkerfri #melkefri #glutenfri #funksjonellmat #søtpotetkake #lindastuhaug Søt konfektbrownies
Den er dønn seriøst HIMMELSK og eg vil at mange vil prøve seg ♥Kombinasjonen mellom salt&søtt, sjokolade, karamell og peanøtter er virkelig uslåelig - denne er garantert en favoritt hos meg
Her er det fint å bruke en Bake-it-easy form. 1 kake, rundform 22-24 cm. 200 g glutenfrie havrebixit. -Julia- 22-24 cm Ingredienser bunn. 200 g glutenfrie havrebixit
Utrolig god kake som er enkel å lage - og som de fleste liker. Personlig syns jeg favoritten var smeltede mokkabønner, men da blir den ikke fullstendig sukkerfri da, men man bruker jo heller ikke så mye på fyllet
Nydelig, saftig og søt, akkurart som en tantete formkake skal være. Og du trenger ikke dra til iherb-land for å finne ingrediensene, det nok med en tur på helsekosten eller Meny/Ultra
-). 125 gram glutenfritt mel (jeg brukte toro fin kakemiks)125 gram meierismør (mykt)63 gram tagatesse (søtning)1 ts bakepulver2 eggLitt kokossukker (eller annen søtning, som tagatesse)Litt kanel2 stk epler. - Kutt smøret i terninger og ha oppi bakebollen- Ha oppi mel, bakepulver og tagatesse- Bland dette sammen (enten med hendene eller i en bakemaskin)- Ha oppi eggene og rør sammen- Ha deigen oppi en kakeform- Kutt opp eplene i båter (fjern skallet)- Legg eplebåtene i kakedeigen og dryss litt kokossukker og kanel over- Stekes i ca 15-20 minutter på 200 grader (stek gjerne litt for lite enn litt for mye, da den fort kan bli litt tørr). 125 gram glutenfritt mel (jeg brukte toro fin kakemiks)
Ostekake er populært i selskaper, og er ofte lette og friske. *Bunnen kan lages lavkarbo, glutenfri, melkefri, vegansk eller sukkerfri ved å bruke passende kjeks
I går benyttet jeg muligheten til å teste ut en glutenfri og sukkerfri versjon av gulrotkaka mi. Hadde jeg ikkje visst bedre, ville jeg aldri trodd den var verken glutenfri eller sukkerfri
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.