Disse havrebrødene er saftige, myke og har masse smak. Gode til matpakkebrød eller til suppe og gryteretter - eller selvfølgelig bare til å ha til frokost, lunsj eller kvelds
1 dl havremel. 1 dl havremel. Enkle, gode og lettvindte å lage. Ikke alltid jeg lager alt hundre prosent hjemmelaget, men er jo mye bedre en kneipbrød kjøpt på butikken
Grove muffins kan gi fin variasjon til matpakka. Disse kan du fylle med ulike godsaker du har lyst på , oppbevare dem i fryseren, og ta ut så mange du trenger om morgenen
g havremel. g havremel. Plutselig var det fritt for brød. og siden jeg er i en dritt-lei-brød periode, og siden min bedre halvdel har en ømfintlig mage for fint hvetemel ble det skikkelige grovbrød, helt uten siktet hvetemel
5 dl grovt mel (velg selv hvilket du bruker, jeg bruker ofte litt sammalt hvete grov og havremel). 5 dl grovt mel (velg selv hvilket du bruker, jeg bruker ofte litt sammalt hvete grov og havremel)
Bland hvetemel, havremel, havregryn, tørrgjær, salt og sukker godt. 200 g havremel. 200 g havremel. Jeg har bakt no knead havrebrød, etter inspirasjon fra Mat på Bordet, har delvis fulgt en av oppskriftene der, og lagt til litt etter egen fantasi