Cottagecheese Denise rundstykker 2017-07-26 21. Ingredienser 400 gram Cottagecheese - mager eller vanlig 4 egg 2 ts bakepulver 1/4 ts salt 7 dl store havregryn - bruk glutenfritt for glutenfri variant. Slik gjør du Ha alt unntatt havregryn i en bolle og miks godt med en stavmikser til klumpene er ute tilsett halvparten av havregrynet og bland godt inn med en skje eller gaffel, tilsett resten og bland godt i sammen Form til 10 ca like store boller og sett på et bakepapirkledd stekebrett stekes midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter
Men til og med jeg i fornektelse innser at jeg ikke kan ha et kostholdt kun basert på is. Så da jeg kom over oppskriften på rundstykker fra Marie var det bare å brette opp armene
Dette blir saftige rundstykker som både smaker og dufter godt. Bland det grove melet og nesten alt hvetemelet sammen med salt, raspede gulrøtter og cottagecheese i bakebollen
Dagens frukost var rundstykkermed godt pålegg. Oppskrift finn du her. Her er det mange muligheter for variasjon og i denne porsjonen brukte eg 75 gr mandelmel+25 gr hirseflak
Ingredienser 2 ss rapsolje 3 dl lettmelk 200 g cottagecheese, gjerne moses 25 g tørrgjær 1 ts salt 7 dl sammalt hvete, fin 3 dl hvetemel 1 dl sesamfrø + litt til pynt 1 egg til pensling av brytebrødet Fremgangsmåte ved bruk [. 200 g cottagecheese
Dekk bollen med et klede og la den stå på et lunt sted i ca. Blandingen av smør, melk og cottagecheese gir et utrolig saftig resultat og disse bollene holder seg like gode og saftige i flere dager etterpå
Saftige kjempegode rundstykker, cottagecheese er faktisk fint å bruke i bakst. Når deigen er ferdig hevet knar du den lett sammen på bakebordet, skjærer små emner som du triller til rundstykker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.