Disse rundstykkene er veldig smakfulle og saftige, de er gluten- og melkefrie. -). Til 9 rundstykker. Ha i mel, linfrø og solsikkefrø og la deigen eltes i 5-10 minutter. Relatert 9 rundstykker
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. 50 g solsikkerfrø - finmalt. 30 g sesamfrø - finmalt (evt. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker). Stek rundstykkene i 15 - 20 min ved 180 grader. ♥ Tove 50 g solsikkerfrø - finmalt. 30 g sesamfrø - finmalt (evt
Glutenfrierundstykker med cottage cheese og havregryn. mat denne på sunne rundstykker,Fra Pia Skevik`s MatvrakbloggenRundstykkene ble gode, og de dufter fantastisk
Bruk gjerne det melet og de frøene du har tilgjengelig, men bruk størsteparten grovt/sammalt mel. Et godt tips når man lager hjemmebakte brød og rundstykker kan være å bruke brødskala-kalkulatoren
I går laget jeg glutenfri gjærbakst for første gang og de ferdige rundstykkene ble veldig gode. Dersom du ønsker å lage færre rundstykker, halverer du bare oppskriften
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketStumbleUponGoogleDiggRedditLinkedInSkriv utLik dette. Disse rundstykkene er veldig morsomme å lage, særlig når frøblandingen skal på
Ved å ta utgangspunkt i en oppskrift på fine rundstykker, bytte ut deler av melet med grovt, tilsette litt havregryn og proteinpulver og bytte ut sukkeret med sukrin, får du mye sunnere rundstykker
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketStumbleUponGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Disse rundstykkene er kjempegode til en helgelunsj eller som tilbehør til suppe
I Norge har vi jo en helt annen brödkultur enn i Sverige, der vi tradisjonelt sett spiser bröd til frokost, lunch og kvelds (ja, man blir mett av bröd til lunch
I følge Wikipedia er havre i utgangspunktet glutenfritt, men den kan bli forurenset gjennom så- eller produksjonsprosessen slik at den ikke lenger kan kalles glutenfri
Ha i honning, salt, og grovt speltmel. Trill til rundstykker og sett på bakepapirkledd stekeplate. ca 8-9 dl speltmel grovt. Elte i 5-10min. Sett til heving ca 1-1. Stekes på 220grader i ca 13-15min. ca 8-9 dl speltmel
Rundstykkene er glutenfrie og uten gjær. Jeg brukte store glutenfrie havregryn. Mammaen min har gluten allergi, og hun hadde så lyst på havre- og cottage cheese rundstykker slik som en venninne hadde laget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.