Andebryst er utrolig godt, og egner seg meget godt til grilling. Tid ca 25 minIngredienserAndebrystSaltPepperFørst ble fettet på andebrystet snittet i rutemønster, før vi saltet og pepret
Er virkelig noe av det beste jeg vet. Fordelen med hjemmelaget rødvinssaus er at jeg bare bruker 2,5 dl av vinen i sausen, så da blir det litt kos med vin til maten også
Her en kveld var det på tide å overasske verdens beste samboer med et lite gourmet måltid. Med en 10 mndr gammel krabat, kan det være praktisk av og til å lage sin egen restaurant hjemme
På lørdag lagde vi denne deilige festmiddagenI Den er nok dessverre ikke så sunn med tanke på fettet på anden, sukkeret i sausen og honningen på rosenkålen
6 eggehviter. 3dl sukker. 1dl melis. 2ts vaniljesukker. 2ts potetmel. Alt piskes til en stiv marengs. Lag en ring på et bakepapir, bør være mellom 22-24cm i diameter for at det skal bli litt tykkelse på bunnen