Som valig var det Snuppelupp som spise mest av den, hun er en skikkelig rå jente - hehe. Dennerawterten ble stor suksess da jeg hadde den med på middagsbesøk hos mor og far
Elt deigen litt, og klem den ned i en smurt (mellomstor) kakeform (jeg bruker også bakepapir). Lillebroren min, som ikke spiser raw mat eller noe, sa det var den beste kaken han hadde smakt
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
*Om du vil lage denne lavkarbo, og ikke bryr deg så mye om “raw”, så kan du bytte agave/lønnesirup med walden farms sukkerfrie pannekake- eller sjokoladesirup
- Før servering toppet jeg kaken med revet, raw sjokolade og jordbær. Dennekaken krever ikke å bli fryst, menden bør stå kjølig i en del timer før den serveres nettopp for å bli "fast i fisken"
Jeg liker raw kaker og godis og har eksprimentert mye med dette. Siden jeg ikke har smakt "vanlig" snickers på mange år, så vet jeg jo ikke om denne smaker helt likt, menden var akkurat som jeg ønsket den skulle være
Kaken er uten melkeprodukter, egg, mel, hvitt sukker og kunstige stoffer. I går kveld var jeg hos kjæresten og det var det var sjokoladedyppede jordbær som ga idèen om enraw kake som utnyttet denne smaks kombinasjonen til det ytterste
Min pappa som egentlig ikke syns dette rawfood-opplegget mitt passer han så veldig, spiste veldig mye av den, og for meg er det et tegn på at hvem som helst vil like denne
Jeg er egentlig ikke så fan av råe kaker, mendenne smakte fantastisk og er syyykt mektig. Den er full av sunt fett og proteiner, og vil gi deg masse jevn energi som holder lenge
På toppen hadde jeg litt ekstra cashewnøtter og enda mer salt karamell. For meg er dette den ultimate sjokoladekaka, masse sjokolade og karamell - litt ala snickerskake
Glasuren er hentet fra Ida Gran-Jansen, Hele Norge baker, og den er virkelig knallgod. Dette kan løses ved å dynke godt, samt å dele kaken i to og legge et lag med sjokoladekrem i mellom
Dette er kanskje ikke helt i tråd med rawfood-filosofien, men om du vil piffe opp kaken litt, kan du bløtlegge rosinene i litt rom (gjerne Captain Morgan sidenden smaker vanilje) før du strør de over kaken
- Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor. Dennesnickerskonfekten er enkel å lage. - Smak deg frem. NYDELIG snickerskonfekt som faller i smak hos store og små
Som enliten dytt på veien fikk jeg øye på kokosmasse som lå så pent i glasset litt borte fra valnøttene, og da traff det meg - RAW gulrotkake med kombinasjonen mellom kokos og gulrot
- Del pasjonsfruktene i to og sil innholdet, stenene skal ikke være med. - Ha mel, smør og melis i en foodprosessor, kjør til det blir en sandaktig masse og kna deretter egget inn til du får en deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.