Ha i tomatpuréen og la frese litt. )4 biffer400 g champignon1 liten løk1-2 hvitløksfedd1 ts tomatpuréca 2 dl fløte3-4 ss crème fraîche eller seterrømmeen dæsj worcestershiresaus8-10 poteter1 løk3-4 hvitløksfedd1 kartong fløtesalt/pepperrevet ostSoppsaus. 1 ts tomatpuré
Tilsett sukker, paprikakrydder, sennep, tomatpuré og rømme. 5 ss tomatpuré. 5 ss tomatpuré. Stroganoff er en god gryterett å varme seg på i kalde vintermåneder
Pannekaker. Så enkelt og så godt. DMexikanske pannekaker er en hit er i huset. Det er enkelt nok, og det går an å lage det klar på forhånd hvis du feks skal ha gjester
Server med tomatsalsa, oliven og rømme 3-4 personer. Norsk klippfisk er en berømt eksportvare, hvert år skipes det ut utallige tonn med klippfisk av ulik kvalitet og mye av klippfisken havner i fiskedisker i Portugal, Spania og Sør Amerika
Reneste høytidsmat her i huset. Å like komler er en tilvenningssak hvis man ikke er oppvokst med det. Det tok noen år før jeg helt skjønte hensikten med å blande deilige poteter med mel til faste klomper
Vinteren er en ypperlig tid for norsk tradisjonsmat. Ertesuppe serveres med annen spekemat som vossakorv, spekeskinke eller lignende og eventuelt litt godt brød
Er særdeles glad i og inspirert av Manuela Kjeilen for Cupcakedelen av bloggen min Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad i mat og baking
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
no, lovte jeg minstemann at vi skulle lage indisk mat til middag på fredagen som var. Alle i familien er glade i indisk mat, så det gjorde ingenting å ha indisk gryte på vår tacodag
Jeg elsker indisk mat ♥. Tilsett hakkede tomater (sil av mestepartn av tomatjuicen. Deretter har du i hvitløk, ingefær, tomatpure og gurkemeie/indisk safran
Tilsett tomatpurè, soyasaus, eddik/lime og sukker. 2 ss tomatpure. 2 ss tomatpure. Ei herlig dame jeg kjenner i Bergen har gitt meg grunnoppskriften på den marinaden jeg bruker som utgangspunkt når jeg lager denne scampiretten
Kylling som er marinert i den berømte Jerk saucen fra Jamaica. Chili. Chili er en viktig del av marinaden og bestemmer styrke selv gjennom valg av type chili og hvor mye du har oppi
Da er det lite energi til å lage superavansert kveldsmat. ca 3-4 ss matfløte. ca 3-4 ss matfløte. Da jeg satte dette på bordet en kveld fikk jeg høre følgende