Det har vært utrolig morsomt å være avbildet på melkekartonger over hele landet i sommer. Jeg er blitt gjenkjent på de rareste steder, og folk har sendt meg hyggelige hilsninger med bilder fra frokostbord og nærbutikk
Heisann, håper det står bra til og at dere har hatt en fin uke så langt. Det er så deilig vær i dag, skal gå tur med ei venninne på Bygdøy senere i dag
Den fantastiske søtpoteta, eg liker den bedre og bedre for kvar einaste dag som går. Håper virkelig dere lesere er like stort fan av søtpotet som meg altså, for det våre mange utadisjonelle oppskrifter der eg har brukt søtpotet i det siste
Taco er fredagsmat her i huset, og denne retten kan jo varieres på mange måter. Vi har vært veldig tradisjonelle med Taco og alltid brukt kjøttdeig, eller kyllingkjøttdeig
Disse hvitløksbrødene skulle egentlig være i tillegg til middagen, men de smakte bare så vanvittig godt at i steden for å dele de og ha de ved siden av endte vi opp med å spise et helt hver oss uten noe annet til
torskefilet. 1hermetiske tomater. 1purre. 1løk. 1TINE Lett Matfløte. 1pasta. 1salt. 1pepperSlik gjør du det Sett stekeovnen på 180°C varmluft (eller 200°C på over- og undervarme)
En fyldig karrigryte med noen få og næringsrike grønnsaker som metter godt. Basen til denne rød karrigryte er inspirert fra sataysausen som alle elsker