6 personer4 vårløk eller en middels purre i tynne ringer1 ss smør600 g frosne, grønne erter12 dl vann2-3 grønnsakbuljongterninger (à 1/2 l)pepper2 ss sukker 1 dl kremfløte---1 dl kremfløte, pisket til pynt1
Vil vil ha en enkel vri på pastaretten. Denne retten er både enkel, men ikke minst veldig smakfull. Oppskriften har jeg funnet på allrecipe, da jeg søkte på pecorino-ost, som ble kjøpt inn fra Italia i sommer
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Prøv denne klassiske franske retten som kan nytes både som en selvstendig rett eller som tilbehør, alene eller sammen med ris, til posjerte egg (bildet), laks eller kylling - KJEMPEGODT
Nydelig grateng. ) Sellerirota gjer gratengen fyldig og god. 2 pk kremfløte300 gram sellerirot300 gram bacon3 fedd kvitløk - finhakkes1 pk brokkoliblandinglitt pepperMasse ost til toppingKok kremfløten ca 15-20 minutt åleine, for at den skal tjukne litt
Nyyydelig syltetøy ♥ Søta med tagatesse. ) Tagatesse e ett fantastisk godt søtningsmiddel. Og like naturlig som sukker, og fritt for karbersom kroppen tar opp