1 løk i ringer1/2 purre i skiver 2 stilker selleri2 finhakkede hvitløkfedd 1 boks hermetiske tomater med chili1 ss sukker1 ts saltolje---6 kokte poteter i skiver 1/2 cm1/2 grønn squash i tynne skiver 1 mm1/2 gul squash i tynne skiver (jeg hadde ikke dette)3-4 tomater i tynne skiver 1 mmoljegrovt salt---1. 1 ts saltolje---6 kokte poteter i skiver 1/2 cm. 3-4 tomater i tynne skiver
Hvis det er noe flytende i den ildfaste formen med poteter, er det også godt som "saus". RatatouilleSvinekoteletterUrtesmøreostSmørSalt og pepper---Ratatouille
SKREI - er en av de beste fisketypene vi har i Norge. Ovnsbakt skrei. -og inneholdt en del bein. 800-1000 g skreifilet. Stekes i 15 - 20 minutter, men følg med - alle ovner er ulike. Stekes ved 180 grader, i 12-15 minutter. 800-1000 g skreifilet
Smakfull ovnsrett med kylling -i en sykt digg sennepsaus. Ravigotte er en fransk, gulfarget saus bestående av sennep, grønne urter/krydderblanding og hvitløk
- Silje Bjørnstad -. Sett formen inn i stekeovnen i 16-18 minutter på cirka 200 grader. Min kyllingform stod nok 1-2 minutter for lenge denne gangen, så osten ble bittelitt for godt stekt, men digg var det uansett
Ovnsbakt søtpotet 2015-11-02 11. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 stor søtpotet (ca 450 gram) 1/3 løk 1/4 squash 2 ss mais 1 neve revet gulost 2 ts smør en klype salt 1-2 ss kesam som tilbehør 1-2 ss salsa som tilbehør. Inn igjen i ovnen i 10-15 min. Det morsomste er imidlertid å ta bort vasken og hive alt ned i hullet 1 stor søtpotet (ca 450 gram) 1/3 løk 1/4 squash 2 ss mais 1 neve revet gulost 2 ts smør en klype salt 1-2 ss kesam som tilbehør 1-2 ss salsa som tilbehør
Salt - pepper. Salt- pepper. 2-3 poteter i tykke skiver. 3-4 ss gresk yoghurt. 10 - 12 minutter igjen av steketiden på grønnsakene. Du kan også gjøre det på den måten at du legger laksefiletene med litt olje, salt, pepper og sitronskall over grønnsakene de siste 10 - 12 minuttene. 2-3 poteter i tykke skiver. 3-4 ss gresk yoghurt
Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Rør finhakket dill, ikke bruk stilken inn i sausen og hell den over fisken. Nydelig fiskemiddag ♫♪. Jeg serverte den med kokte nypoteter, men ris og pasta kan også brukes som tilbehør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.